Tijd voor een samenwerking of heb je vragen? Neem gerust contact op, ik drink graag een kop koffie om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Contact
hello@lauravoet.com
06 536 754 29
LinkedinInstagram

Informatie
KVK 72965290
Lid BNO

Downloads
Voorwaarden BNO

Vanuit haar studio in Culemborg werkt Laura Voet als grafisch ontwerper. De prestatiemaatschappij is vaak haar startpunt waar vanuit ze onderzoek doet naar gewoontes van de mens. Door de druk in de prestatiemaatschappij krijgt zo’n 40% van de Nederlanders te maken met psychische klachten. Daarom is het essentieel om meer bewustwording te creëren voor de gewoontes in ons dagelijks leven. Dit doet Laura door het ontwikkelen van identiteiten en verpakkingen voor betekenisvolle merken die hier een bijdrage aan leveren en door het initiëren van haar eigen vrije projecten. Haar werk kenmerkt zich door een heldere, krachtige beeldtaal waar vanuit ze streeft naar betekenis in details.

Na ervaring opgedaan te hebben bij een packaging bureau en een aantal jaar gewerkt te hebben bij een ontwerpbureau heeft ze zich meer verdiept in de ontwikkeling van merkidentiteiten, specifiek op het gebied van verpakkingen.

“Verpakkingen zijn onderdeel van ons dagelijks leven. Ze stimuleren onze zintuigen en bepalen ook onze (geautomatiseerde) gewoontes. Dit motiveert mij om steeds opnieuw te kijken naar dingen die we al kennen en als ‘gewoon’ beschouwen.”

Awards & Publicaties

Geselecteerd | Driving Dutch Design 2019, BNO,DDF, ABN AMRO

3de prijs | Packaging Talent Award 2018, BNO

Nominatie | Packaging Talent Award 2018, BNO

Nominatie | Packaging Talent Award 2016, BNO

Nominatie | Packaging Talent Award 2015, BNO