3 Seconden Expositie - Laura Voet
no-animation
18043
post-template-default,single,single-post,postid-18043,single-format-video,eltd-core-1.1.1,_masterslider,_ms_version_2.9.7,flow-ver-1.3.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

3 Seconden Expositie

World’s shortest expo with the biggest mission

 

In onze 24-uurs maatschappij hebben we moeite stil te staan en echt een moment te ervaren. Hierdoor zijn wij de eerste generatie zonder rusttijd. Ons nu duurt drie seconden, de rest is het verleden of de toekomst. Waarom staan we niet wat meer stil bij deze drie seconden die we maar één keer echt kunnen ervaren?

 

De drie seconden expositie is een reizende expositie met de duur van drie seconden. Iedereen kan hier invulling aan geven doormiddel van dans, muziek, film of performance. Alles kan zolang het maar drie seconden duurt. De reizende expo gaat langs verschillende openbare plekken, daar waar mensen weinig aandacht hebben; op stations, in de trein, supermarkt of winkelstraat. 

 

Via de applicatie kun je zelf jouw drie seconden vastleggen en bewaren. Ook kun je jouw drie seconden inzenden zodat deze opgenomen worden in de expositie. De flipboekjes dienen als promotiemateriaal maar zijn zelf ook een drie seconden expositie. De inhoud van deze flipboekjes komen van de deelnemers via de app.

 

Bekijk hier het procesboek

 

3secondenexpo_app

3secondenexpo

3secondenexpositie_posters

3secondenexpositie_app

DSC_6758

DSC_6771

DSC_6529

flipbook_3seconds

3secondenexpo6