aandacht voor helder ontwerp van visuele identiteit & verpakking voor duurzame merken

ABOUT LAURA VOET

Als grafisch ontwerper streef ik naar een bewuster alledaags leven, samen met merken die zich hier ook sterk voor maken. Door het ontwerp van visuele identiteit en verpakking ondersteun ik deze merken en help ik ze hun missie te verspreiden.

Samen jullie missie verspreiden

De snelheid in onze maatschappij dwingt ons om steeds snellere keuzes te maken. Maar deze snelheid brengt consequenties met zich mee. Kijk alleen al naar het aantal burnouts hier in Nederland. Of wanneer je uitzoomt, het wereldwijde afvalprobleem.

We hebben meer dan ooit behoefte aan betekenisvolle merken. Merken die ons stimuleren om betere gewoontes te creëren en beter voor onszelf en onze omgeving te zorgen. Gelukkig zijn er steeds meer van deze betekenisvolle merken, merken met een missie. Ze zijn zich bewust zijn van de consequenties van onze snelle maatschappij en willen een verschil maken. Deze merken kan ik ondersteunen en helpen hun missie te verspreiden.

Weckflessen recyclen en inzetten in het huishouden voor het wassen van kleding

Betere alledaagse gewoontes

Als ontwerper heb ik aandacht voor heldere communicatie, de eenvoud en details binnen ontwerp. Ik ben nieuwsgierig naar hoe wij mensen werken, denken, leren en groeien in ons dagelijks leven. Een sterk merk, een doordachte verpakking kan onze dagelijkse gewoontes beïnvloeden, verbeteren. Op deze manier zet ik grafisch ontwerp in als middel om onze zintuigen te stimuleren en bied ik een frisse blik op onze alledaagse gewoontes.

Focus op de ontwerpen van verpakkingen

Na ervaring te hebben opgedaan bij een packaging bureau in Amsterdam en een aantal jaar gewerkt te hebben bij een ontwerpbureau in Utrecht heb ik mijzelf verder verdiept in de ontwikkeling van merkidentiteit, specifiek op het gebied van verpakkingen. Bekijk hier mijn complete CV.

Awards & Nominations

Deelname | Driving Dutch Design 2019, BNO, DDF, ABN AMRO

Expositie | Dutch Design Week 2019

Expositie | Environmentally-Friendly Packaging, Fachpack 2019

Derde plek | BNO Packaging Talent Award 2018

Nominatie | BNO Packaging Talent Award 2018

Nominatie | BNO Packaging Talent Award 2016

Nominatie | BNO Packaging Talent Award 2015

social media

 achter de schermen

 

Aandacht voor helder ontwerp van verpakking en visuele identiteit voor duurzame merken

Meer weten? Bel Laura Voet op 06 536 754 29
of stuur een mail naar hello@lauravoet.com