Sterk-Merk-Academy

Bouwen aan een sterk merk zodat jij met jouw product de wereld een stukje mooier kunt maken

Jij wilt jouw product op markt brengen, maar waar begin je? Dit online programma is een introductie in de wereld van verpakkingen en het ontwikkelen van een sterk merk voor ambitieuze startende merkeigenaren.

Na dit online programma weet jij precies welke stappen je kunt zetten op het gebied van branding & packaging om je product en merk in de markt te zetten met als doel marktintroductie en het versterken van je omzet en groei.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?

Herken jij dit?

  • Jij hebt een geweldig businessidee en met jouw product wil je écht impact maken. Maar waar begin je wanneer je een nieuw product in de markt wilt zetten?
  • Je bent een ondernemer die risico’s durft te nemen. Je geloof in je product en wilt nu concreet stappen zetten.
  • Je bent zoekende welke partijen en experts je allemaal nodig hebt voor de ontwikkeling van je merk rondom branding en verpakkingen. Je weet nu niet goed waar je deze kunt vinden.
  • Je wilt structuur in je avontuur zodat je weet welke experts je in welke volgorde kunt inzetten.
  • Je wilt praktische input in hoe je toewerkt naar een goede verpakking die voldoet aan de wetgeving voor de introductie in retail.
  • Je wilt serieus stappen zetten en je product in de retail krijgen. Dus geen half werk maar écht met iets goeds aankomen.
  • Het op de markt brengen van je product kost tijd en geld, dat begrijp je. Je weet dat elke investering straks weer wordt terugverdiend.

Wat brengt dit online programma jou?


Na dit programma:

Heb je tools, kennis en experts in handen om van je bedrijfsidee een sterk merk te gaan maken.

Heb je inzicht in de mogelijke stappen die je kunt zetten richting een eindproduct: een fysieke verpakking en huisstijl voor je merk en product.

Heb je jouw ideeën concreet gemaakt. Je hebt een eerste fundament voor je merk staan en een plan van aanpak voor branding & packaging waarmee je jouw merk kunt laten groeien.

Weet je wat er nodig is om een verpakking te ontwikkelen.

Weet je welke experts en/of bedrijven je kunt inzetten voor het ontwikkelen van een verpakking en huisstijl.

Weet je welke (verplichte) informatie er allemaal op je verpakking moet komen en hoe je dit kunt checken.

Krijg je praktische tools in handen zodat je duurzame keuzes kunt maken voor je verpakkingen.

Weet jij hoe je top of mind blijft bij je doelgroep en hoe je kunt blijven bouwen aan (online) zichtbaarheid.

Kun je sneller stappen zetten en bouwen aan je merk zodat je sneller omzet kunt genereren.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?

OVER LAURA VOET

Samen impact maken voor een betere wereld

Mijn passie ligt bij merken waar niet alleen het bedrijf, maar ook de wereld een stukje beter van wordt. Daarom werk ik samen met merken met een duurzame missie om samen impact te maken.

De afgelopen jaren heb ik als brand & packaging designer verschillende duurzame merken mogen ondersteunen richting een succesvolle introductie. Daarnaast heb ik als ondernemer gebouwd aan mijn eigen merk en heb ik onder andere door mijn merkstrategie en aanpak op het gebied van online zichtbaarheid een continue stroom aan nieuwe klanten gecreëerd.

Ik zie veel startende ondernemers worstelen om hun basis van een sterk merk neer te zetten. Waar begin je en wie heb je allemaal nodig? Vanuit mijn expertise als ontwerper, en mijn ervaring als ondernemer, geef ik je graag al mijn inzichten en tools om je te helpen een sterke basis neer te zetten voor jouw merk.

Met dit overzichtelijke online programma wil ik nog meer mooie duurzame merken helpen om samen impact te maken voor een betere wereld.

Ben jij er klaar voor? Om samen de start te maken richting een sterk merk? Let’s do this!

 

De Sterk-Merk-Academy is een online programma en cursus ter introductie om je eigen merk en product op de markt te zetten.

De modules van de academy

 Hieronder vind je een overzicht van de modules uit de online omgeving. Per module vind je minimaal 5 sub-onderdelen met praktische informatie, video’s en handige downloads en interactieve documenten.

Module 1 - Impact maken met je product

Module 2 - Onderzoek

Module 3 - Sterk-Merk-Strategie

Module 4 - Duurzame verpakkingsmaterialen

Module 5 - Wetgeving en (verplichte) informatie op je verpakking

Module 6 - Verpakkingsontwerp & huisstijl

Module 7 - Online zichtbaarheid

Module 8 - Doorontwikkelen van je merk

Designtraject verpakking en design packaging

Sterk-Merk-Academy

Dit is wat je concreet ontvangt:

6 maanden toegang tot de online leeromgeving van de Sterk-Merk-Academy met 8 modules en meer dan 40 lessen.

Interactieve documenten welke je niet alleen nu maar ook in de toekomst van je business kunt blijven inzetten zoals het Sterk-Merk-Document, Voorbeeld-Briefing voor een designer, de Verpakkingschecklist en meer handige downloads.

Informatie van relevante experts welke je kunt inzetten om samen te gaan bouwen aan een sterk merk zoals merkstrategen, verpakkingsleveranciers, producenten, copywriters, ontwerpers en meer.

En dat alles voor: 

€ 297,-

14-dagen niet goed geld terug garantie. Dit is een early bird actie voor de eerste deelnemers, de prijzen gaan binnenkort omhoog.

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen over het online programma? Stuur gerust een mail naar hello@lauravoet.com

Wanneer start de Sterk-Merk-Academy?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen een werkdag toegang tot de Academy en kun je meteen aan de slag. De inloggegevens hiervoor ontvang je in een mail, check hiervoor ook je spam. Deze academy kun je helemaal zelfstandig volgen in je eigen tempo.

Voor wie is dit online programma interessant?

Voor ambitieuze (startende) ondernemers met een duurzame missie welke een fysiek product in de markt willen zetten. Deze merkeigenaren begrijpen dat een product in de markt zetten een investering is in zowel tijd als kosten. Dit online programma helpt ze om op voorhand een mogelijke route uit te stippelen en de juiste experts in te schakelen, want bouwen aan een sterk merk kun je niet alleen.

Is dit programma geschikt voor elke ondernemer?

In principe komen hier ook basiselementen terug welke voor elke ondernemer relevant zijn. In de Sterk-Merk-Academy focus ik op verpakkingen en dat heeft niet elke ondernemer zo specifiek nodig. Ik zou je aanraden om het programma te volgen wanneer dit een belangrijk onderdeel is binnen je onderneming.

Ga ik leren om zelf een verpakking te ontwerpen?

Ik geloof niet dat je echt geholpen bent wanneer ik je de Adobe programma’s uitleg zodat je zelf een verpakking of label kunt ontwerpen. Verpakkingsontwerp is echt een expertise. Ik geloof dat verpakkingen een van de belangrijkste onderdelen van je merk zijn en dat een sterk ontwerp je echt verder helpt met de groei van je bedrijf.

Dus het antwoord op de vraag: nee, ik ga je niet letterlijk leren hoe je zelf een verpakking kunt ontwerpen. Dit kan ik je niet even leren, dit is een vak apart. Ik ga je wel ondersteunen bij alles wat er komt kijken rondom een verpakking wat je moet weten als merkeigenaar: wetgeving, (verplichte) informatie op een verpakking, duurzame materialen, producenten, designers en andere relevante experts zodat jij hier een weloverwogen keuze kunt maken.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de online omgeving?

Je behoudt 6 maanden toegang tot de Sterk-Merk-Academy. Dit omdat je alle onderdelen niet in een paar weken tijd kunt realiseren. Je kunt het online programma ook nu kopen en later volgen. Al raad ik je wel aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je deze kennis tot je neemt en toepast des te sneller je jouw merk kunt laten groeien en omzet kunt genereren.

Translate »