De kroon op het gerecht met Garniture

Awesome by nature

 

Jack Blue

Ontwerp visuele identiteit / Ontwerp verpakkingen

De vraag

Ontwikkel de huisstijl en de verpakkingen van de food start-up Jack Blue (onderdeel van Pit-Foodconcepts). De verpakkingen van het merk moeten duurzaam zijn en ze moeten inzetbaar zijn om op laagdrempelige basis met kleine batches te kunnen starten.

De oplossing

Jack Blue betekend letterlijk de blauwe boer. Want hier begint het allemaal, zonder boer geen mooie producten. Deze boer denkt blauw (circulair). Hij ziet de dingen anders dan anders en breekt met ‘the ordinary’. Hij zet zijn hoed op, trekt zijn rugzak op zijn rug en gaat op ontdekkingstocht. Op zoek naar bijzondere ingrediënten. De thee infusies (hot and cold) zijn gemaakt van een restroom die vrijkomt bij de verwerking van cacaobonen.

Shout out! Dries Habraken en Theo Konings komen graag met mede pioniers in contact om te zien of er kruisbestuiving rondom dit concept kan plaatsvinden! pit-foodconcepts.nl

 

 

Ervaring van de opdrachtgever

"Haar persoonlijkheid maakt samenwerken erg prettig. Altijd kritisch, scherp en gedreven."

Laura is met recht een gepassioneerd branding en packaging specialiste. Haar ontwerpen zijn spot on en zitten keer op keer barstensvol creativiteit. Haar persoonlijkheid maakt samenwerken erg prettig. Altijd kritisch, scherp en gedreven!

We hopen nog vele mooie trajecten samen met Laura te mogen aanpakken!

Dries Habraken
Pit-Foodconcepts

Ja, ontwerp ook mijn unieke verpakking!

Enthousiast of kan ik je ondersteunen bij een andere ontwerpvraag? Neem dan contact met me op, ik ben benieuwd naar jouw product & idee!

Translate »