Veel meer dan communicatie
  

communicatiecraen

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen 

De vraag

Ontwikkel het redesign voor de visuele merkidentiteit die aansluit bij mijn werkwijze.

De oplossing

Astrid van de communicatiecraen speelt in op de échte behoefte van haar klant door haar werkwijze ‘comdenken’. Zo combineert ze inhoudelijke en persoonlijke communicatie in haar coaching- en adviestrajecten, want dát is veel meer dan communicatie.

Samen hebben we haar huisstijl een frisse redesign gegeven en hebben we haar bestaande slogan meer betekenis gegeven zodat haar communicatie beter aansluit bij haar werkwijze.

Het papier in de huisstijl is gemaakt van olifantgras. Gras wat groeit in weilanden rondom Schiphol, de omgeving waar ze vandaan komt en ze jarenlang gewerkt heeft.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

"Goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact"

“Laura heeft me uitgedaagd en zich oprecht ingeleefd in mijn manier van werken en in mij als persoon. Hierdoor heeft ze mijn huisstijl veel meer diepgang gegeven. Laura is bovendien een goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact. Ik ben heel blij met onze samenwerking en het resultaat.”

Astrid de Craen-van der Hulst
communicatiecraen

Ja, ontwerp ook mijn unieke verpakking!

Enthousiast? Of kan ik je ondersteunen bij een andere vraag? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw product en ontwerp-vraag!