Laura Voet – brand & packaging designer

Download de Sterk-Merk-Checklist

De afgelopen jaren heb ik als merk & verpakkingsontwerper verschillende duurzame merken mogen helpen met de succesvolle lancering van hun producten.

Maar om impact te maken en succesvol te worden met je merk heb je wel een sterke basis nodig. Wat heb je daarvoor nodig? De checklist helpt je hierbij.

Bij aanvraag van de checklist ga je akkoord met de privacy verklaring en word je op de hoogte gehouden van inspirerende artikelen en tips.

Conceptvoorstellen

Benieuwd wat anderen zeggen?

Detail van het grafisch ontwerp van het 2D verpakkingsdesign van de stationairy van Correctbook

"Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat onze uitstraling van het product assortiment future proof is.

Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat niet alleen onze uitstraling van het product assortiment future proof is gemaakt door Laura, maar dat we ook handvaten hebben gekregen hoe we nog beter kunnen communiceren waar Arctic Blue voor staat. Laura is niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om mee samen te werken."

Ludo van de Wiel

Oprichter, Arctic Blue

"Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.

Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!"

 

Rik Monster

Eigenaar, De Noordkroon

Duurzaam ontwerp van merk en pouch verpakking voor retail en consument

"Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten!

Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen."

Youri van Slingerland

Co-founder, Happy Trails

Klaar om door te groeien met je merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken we samen hoe jullie meer impact kunnen maken met jullie merk.
Translate »