Laura Voet – brand & packaging designer

Download de Sterk-Merk-Checklist

De afgelopen jaren heb ik als merk & verpakkingsontwerper verschillende duurzame merken mogen helpen met de succesvolle lancering van hun producten.

Maar om impact te maken en succesvol te worden met je merk heb je wel een sterke basis nodig. Wat heb je daarvoor nodig? De checklist helpt je hierbij.

Bij aanvraag van de checklist ga je akkoord met de privacy verklaring en word je op de hoogte gehouden van inspirerende artikelen en tips.

Conceptvoorstellen

Benieuwd wat anderen zeggen?

Correctbook Social Enterprise
Correctbook Social Enterprise
19. April, 2022.
Geverifieerd
Laura heeft ons ontzettend geholpen met onze nieuwe branding en verpakkingen. We zijn trots op het resultaat en blij met de samenwerking. Bij Laura hoef je je geen zorgen te maken, ze heeft alle expertise in huis om je verder te helpen.
Youri van slingerland
Youri van slingerland
27. December, 2021.
Geverifieerd
Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.
Geert -
Geert -
15. Juni, 2021.
Geverifieerd
Ik heb samengewerkt met Laura voet Grafisch Ontwerp voor de realisatie van een vegan toetjes merk. Laura is ongelofelijk hulpvaardig en professioneel en wil graag jou wensen zo goed mogelijk vertalen in een eindverpakking. Ze werkt hierdoor met verschillende rondes waarbij je steeds een beetje dichter bij het eindresultaat komt. Zodra je daar bijna bent doet Laura er nog een schepje perfectionisme boven op wat er voor zorgt dat je designs echt mooier zijn dan dat je van te voren kon verwachten. Ik ben erg over haar te spreken.
Rik Monster
Rik Monster
12. Februari, 2021.
Geverifieerd
Laura heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontworpen inclusief labels en brandbook. Het hele traject was goed georganiseerd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Het ontvangen en verwerken van feedback gaat haar gemakkelijk af. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze. Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!
Aart Jan van der Kaaij
Aart Jan van der Kaaij
8. Februari, 2021.
Geverifieerd
Laura heeft voor onze nieuwe lijn vegan producten de verpakking en huisstijl ontwikkeld. De samenwerking was bijzonder prettig en professioneel en het resulaat super mooi. Korte lijnen, creatieve ideeën en een mooie stijl; dat zijn in het kort de highlights. Ze voelde onze plannen/ideeën goed aan en durft tegelijkertijd ook kritisch te zijn waardoor het resultaat alleen maar beter is geworden. Top.
harry roode
harry roode
16. December, 2020.
Geverifieerd
Laura is een creatieve professional, die kritisch meedenkt en het ontwerp tot een hoger niveau tilt. Heel fijn om mee samen te werken.
Lieke B.
Lieke B.
1. November, 2020.
Geverifieerd
Laura is degene waar ik aanklop voor een doordacht verpakkingsontwerp. Ze werkt professioneel en is een kei in het omzetten van ideeën in een concreet design. Een aanrader voor iedereen in de food wereld!
Pit- Foodconcepts
Pit- Foodconcepts
7. Oktober, 2020.
Geverifieerd
Laura is met recht een gepassioneerd branding en packaging specialiste. Haar ontwerpen zijn spot on en zitten keer op keer barstensvol creativiteit. Haar persoonlijkheid maakt samenwerken erg prettig. Altijd kritisch, scherp en gedreven! We hopen nog vele mooie trajecten samen met Laura te mogen aanpakken!
Tessa Naus
Tessa Naus
7. Mei, 2020.
Geverifieerd
Laura heeft diverse grafisch ontwerp projecten omtrent onze verse producten gedaan, en we zijn ontzettend tevreden over deze samenwerking! Ze is zeer professioneel, wat maakt dat je altijd op haar kunt rekenen en je geen zorgen hoeft te maken over bijv. deadlines of aanleverspecificaties. Daarnaast waardeer ik zeer dat ze oprecht geïnteresseerd is in de bedrijven/merken waar ze aan werkt en meedenkt om deze tot een hoger niveau te tillen. Bij Laura ben je zeker in goede handen!
Erik, Dirk and/or Gertjan from Brandplant
Erik, Dirk and/or Gertjan from Brandplant
18. Februari, 2020.
Geverifieerd
Laura heeft voor ons de verpakkingen ontworpen van Upside (plantaardige, biologische worsten). Zij is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Laura en bevelen haar ten zeerste aan.
Ja, ontwerp ook mijn merk en verpakking!

Klaar om retailer én doelgroep te overtuigen met jouw product en merk? Neem dan contact op middels de vragenlijst om te zien of we samen aan de slag kunnen.