Aanbevelingen

Het gaat om het succes van de merken waarvoor ik werk zodat ze positieve impact kunnen maken met hun product

 

Duurzaam ontwerp van merk en pouch verpakking voor retail en consument

“Sinds drie jaar werken we samen met Laura. We hebben het merk Correctbook verder geprofessionaliseerd en vastgelegd in een brandbook. Hierdoor kunnen wij intern zelf uitingen maken en schakelen we Laura in wanneer we met verpakkingen aan de slag gaan.

Het traject met Laura heeft ons geholpen om consistenter met ons merk te werken waardoor onze bekendheid gegroeid is.”

Géraldine Rateaux

Productiemanager, Correctbook

Duurzaam ontwerp van merk en pouch verpakking voor retail en consument

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

Youri van Slingerland

Co-founder, Happy Trails

Verpakkingen van de plantaardige worsten van Upside in de winkelschappen van Plus Supermarkten

“Laura heeft ons ontzettend geholpen met onze nieuwe branding en verpakkingen. We zijn trots op het resultaat en blij met de samenwerking.

Bij Laura hoef je je geen zorgen te maken, ze heeft alle expertise in huis om je verder te helpen.

Sam van Tol

Founder, Correctbook

Verpakkingen van de plantaardige worsten van Upside in de winkelschappen van Plus Supermarkten

“De verpakking klopt helemaal, de kleuren en zonnestralen die centraal staan voor hoe de tomaatjes groeien in de kassen in Grubbenvorst. Met daarnaast ons verhaal, de duurzame teeltwijze en keuze voor verpakkingsmateriaal. De verpakking is uniek in het schap door het kleurgebruik.”

Bas van Leeuwen

Westburg

Verpakkingen van de plantaardige worsten van Upside in de winkelschappen van Plus Supermarkten

“Laura heeft voor ons de verpakkingen ontworpen van Upside (plantaardige, biologische worsten). Zij is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af.

Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Laura en bevelen haar ten zeerste aan.”

Erik, Dirk en Gertjan

Founder, Upside

Verpakkingsdesign duurzame merken voor retail

“Ik heb samengewerkt met Laura Voet voor de realisatie van een vegan toetjes merk. Laura is ongelofelijk hulpvaardig en professioneel en wil graag jouw wensen zo goed mogelijk vertalen in een eindverpakking. Ze werkt hierdoor met verschillende rondes waarbij je steeds een beetje dichter bij het eindresultaat komt. Zodra je daar bijna bent doet Laura er nog een schepje perfectionisme boven op wat er voor zorgt dat je designs echt mooier zijn dan dat je van te voren kon verwachten. Ik ben erg over haar te spreken.”

Geert van Dommelen

Merkeigenaar

“Laura en ik hebben elkaar leren kennen door Driving Dutch Design. Na veertien jaar zelfstandig ondernemerschap wilde ik een nieuwe huisstijl en zij bleek de professional te zijn naar wie ik op zoek was. Ze heeft me uitgedaagd en zich oprecht ingeleefd in mijn manier van werken en in mij als persoon. Hierdoor heeft ze mijn huisstijl veel meer diepgang gegeven.

Laura is bovendien een goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact. Ik ben heel blij met onze samenwerking en het resultaat. Laura Voet geeft je professionele uitstraling een extra dimensie.”

Astrid de Craen-van der Hulst

Ondernemer

Redesign productlijn van een duurzaam merk met natuurlijke huidverzorging tubes en stickers potten

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat niet alleen onze uitstraling van het product assortiment future proof is gemaakt door Laura, maar dat we ook handvaten hebben gekregen hoe we nog beter kunnen communiceren waar Arctic Blue voor staat. Laura is niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om mee samen te werken.”

Ludo van de Wiel

Oprichter, Arctic Blue

Redesign productlijn van een duurzaam merk met natuurlijke huidverzorging tubes en stickers potten

“Laura heeft voor ons het redesign van de nieuwe huisstijl ontworpen inclusief labels en brandbook. Het hele traject was goed georganiseerd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Het ontvangen en verwerken van feedback gaat haar gemakkelijk af. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.

Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!”

Rik Monster

Eigenaar, De Noordkroon

Duurzaam ontwerp van merk en pouch verpakking voor retail en consument

“Laura heeft voor onze nieuwe lijn vegan producten de verpakking en huisstijl ontwikkeld. De samenwerking was bijzonder prettig en professioneel en het resulaat super mooi.

Korte lijnen, creatieve ideeën en een mooie stijl; dat zijn in het kort de highlights. Ze voelde onze plannen/ideeën goed aan en durft tegelijkertijd ook kritisch te zijn waardoor het resultaat alleen maar beter is geworden. Top.”

Aart Jan van der Kaaij

Merkeigenaar

Verpakkingsdesign voor de verse potkruiden van Plant Paradise Amsterdam met de recycle iconen

“Laura heeft diverse grafisch ontwerp projecten omtrent onze verse producten gedaan, en we zijn ontzettend tevreden over deze samenwerking! Ze is zeer professioneel, wat maakt dat je altijd op haar kunt rekenen en je geen zorgen hoeft te maken over bijv. deadlines of aanleverspecificaties.

Daarnaast waardeer ik zeer dat ze oprecht geïnteresseerd is in de merken waar ze aan werkt en meedenkt om deze tot een hoger niveau te tillen. Bij Laura ben je zeker in goede handen!”

Tessa Naus

Business Developer Plantlab

“Laura is een creatieve professional, die kritisch meedenkt en het ontwerp tot een hoger niveau tilt. Heel fijn om mee samen te werken.”

Harry Roode

Brandowner

“We zijn nu enkele maanden geleden onze samenwerking begonnen met Laura en zijn hier erg tevreden over! Ze luistert goed naar je persoonlijke wensen en weet hier goed op in te spelen. Laura gaat erg professioneel te werk en werkt in een snel tempo, wat voor ons erg prettig werkt omdat we vaak op korte termijn ontwerpen nodig hebben. Ik kijk ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten en zal het iedereen aanraden met Laura te werken!”

Robin Seerden

Directeur

“Laura is een bekwaam professional rondom food packaging. Het was zeer prettig om met haar samen te werken. Ze vertaalde mijn wensen goed en helder naar een ontwerp. Ze is oplossingsgericht en doet er dan ook alles voor om een ontwerp tot goed eindresultaat te brengen.”

Lotte van den Anker

Ondernemer

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »