Bouwen aan jullie merk

Inspiratie & Artikelen

Je wilt groeien en nog meer impact gaan maken met jullie merk & product. Geweldig! Maar hoe ga je van jullie product een nog groter succes maken? De kracht van merk én verpakking. In onderstaande artikelen geef ik je tips & tricks om hiermee aan de slag te gaan.

Kennismaking en Intake voor het ontwerptraject van de verpakkingslijn

Verduurzamen van je verpakkingen

Jullie als merkeigenaar en ik als verpakkingsontwerper, kunnen samen de consument inspireren en motiveren om de verpakking op de juiste manier te herbruiken of te recyclen. En er is meer. In dit artikel een aantal tips aan de hand van de eerste drie onderdelen van de Ladder van Lansink.

Lees het artikel hier

“Je hebt maar een paar seconden om de consument te overtuigen.”

Brand & Packaging Designer Laura Voet

Wanneer is het tijd om met je verpakkingen aan de slag te gaan?

En is er wel een ‘perfect’ moment om met je verpakkingsontwerp aan de slag te gaan?

Lees het artikel hier

Tube verpakkingsontwerp met pure crème van natuurlijke ingredienten

Bouwen aan een sterker merk

Onder de hashtag #sterkermerk deel ik op LinkedIn regelmatig tips & tricks om te bouwen aan een sterker merk. Ik heb ze hier voor je verzamelt.

Lees het artikel hier

Tube verpakkingsontwerp met pure crème van natuurlijke ingredienten

Een redesign. Wat doet dat voor je merk?

Een redesign van je verpakkingen doe je natuurlijk niet zomaar. Maar is het wel belangrijk om, om de paar jaar, kritisch te blijven op de uitstraling van je merk. Past dit nog bij wie jullie willen zijn als merk en waar je naartoe gaat? 

Lees het artikel hier

Kennismaking en Intake voor het ontwerptraject van de verpakkingslijn

Een heldere briefing schrijven voor een ontwerper + gratis download

Het verpakkingsontwerp van je product is niet zomaar een mooi ontwerp. Het ontwerp moet aansluiten bij de kernwaarden en de randvoorwaarden van jullie merk. Een briefing lijkt makkelijk, maar ik geef je graag tips zodat jullie de vereisten goed op papier krijgen.

Lees het artikel hier

Verpakkingsdesign van drie smaken chocolade van Happy Trails, lekkere crunchy chocolate balls, verkrijgbaar in retail

5 dingen die je écht wil weten voordat je een verpakking laat ontwerpen

Je hebt maar een paar seconden om de consument te overtuigen in het schap, maar ook online. Je verpakking moet dan ook kloppend zijn. Dat vraagt wat voorbereiding voordat je met ontwerp aan de slag kunt. Hieronder deel ik graag mijn tips met je.

Lees het artikel hier

Jullie product en merk op de markt zetten

Je hebt een geweldig idee, een missie en je wilt het product op de markt introduceren. Maar wat en wie heb je allemaal nodig om het product klaar te stomen voor de verkoop? De globale stappen hebben we kort omschreven om je inzicht te geven in welke stappen jullie kunnen zetten.

Lees het artikel hier

Meer inspiratie en tips..

Leuk om te connecten op LinkedIn. Of schrijf je hieronder in en ontvang ieder maand mail met relevante ontwikkelingen in de markt, trends en inspiratie op het gebied van duurzaam verpakken.

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp meer impact kunnen maken.
Translate »