Ik vertaal het duurzame dna van je merk naar sterk verpakkingsontwerp, klaar voor retail

Laura Voet – brand & packaging designer

Passie voor Packaging

Na ervaring te hebben opgedaan bij verpakkingsbureau Vbat in Amsterdam en een aantal jaar gewerkt te hebben bij Today in Utrecht heb ik gekozen voor het ondernemers avontuur en ondersteun ik duurzame merken met merk en verpakkingsontwerp vanuit mijn studio in Culemborg.

Als merk een duurzame bijdrage leveren
Als millennial en ontwerper bevraag ik graag de traditionele retail en merken. Want waarom doen we wat we doen? Kunnen we niet veel slimmer omgaan met product, merk én verpakking? De consument beter meenemen in het proces? En écht de connectie aangaan met onze ideale klant?

“Het is de kunst beter te leren kijken naar de dingen die we al kennen.”

Ontwerp van minder verpakkingen
In mijn ontwerpen streef ik naar het gebruik van minder verpakkingsmateriaal en maak ik de consument graag bewuster van het gebruik van dagelijkse producten en gewoontes. Zo kan het ontwerp van visuele identiteit en verpakking impact maken voor een betere wereld.

Verpakking is een puzzel en alle details moeten kloppen
Verpakking is één van de belangrijkste onderdelen van je merk. Het is hét onderdeel wat de consument mee naar huis neemt, alle details moeten kloppen.

 

Verpakkingsdesigner Utrecht

Nominaties

Silver Winner – Indigo Design Awards, 2022
Bronze Winner – Indigo Design Awards, 2022
Nominatie – Duurzame Jonge 100, 2021
Finalist – KVK Innovatie Top 100, 2020
Nominatie – Duurzame Jonge 100, 2020
Nominatie – VIVA-400 Awards, 2019
Expositie – Dutch Design Week, 2019
Environmentally-Friendly Packaging – Fachpack, 2019
Deelname – Driving Dutch Design, 2019
Derde plek – BNO Packaging Talent Award, 2018
Nominatie – BNO Packaging Talent Award, 2018
Nominatie – BNO Packaging Talent Award, 2016
Nominatie – BNO Packaging Talent Award, 2015

Benieuwd wat anderen zeggen?

Correctbook Social Enterprise
Correctbook Social Enterprise
19. April, 2022.
Geverifieerd
Laura heeft ons ontzettend geholpen met onze nieuwe branding en verpakkingen. We zijn trots op het resultaat en blij met de samenwerking. Bij Laura hoef je je geen zorgen te maken, ze heeft alle expertise in huis om je verder te helpen.
Youri van slingerland
Youri van slingerland
27. December, 2021.
Geverifieerd
Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.
Geert -
Geert -
15. Juni, 2021.
Geverifieerd
Ik heb samengewerkt met Laura voet Grafisch Ontwerp voor de realisatie van een vegan toetjes merk. Laura is ongelofelijk hulpvaardig en professioneel en wil graag jou wensen zo goed mogelijk vertalen in een eindverpakking. Ze werkt hierdoor met verschillende rondes waarbij je steeds een beetje dichter bij het eindresultaat komt. Zodra je daar bijna bent doet Laura er nog een schepje perfectionisme boven op wat er voor zorgt dat je designs echt mooier zijn dan dat je van te voren kon verwachten. Ik ben erg over haar te spreken.
Rik Monster
Rik Monster
12. Februari, 2021.
Geverifieerd
Laura heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontworpen inclusief labels en brandbook. Het hele traject was goed georganiseerd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Het ontvangen en verwerken van feedback gaat haar gemakkelijk af. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze. Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!
Aart Jan van der Kaaij
Aart Jan van der Kaaij
8. Februari, 2021.
Geverifieerd
Laura heeft voor onze nieuwe lijn vegan producten de verpakking en huisstijl ontwikkeld. De samenwerking was bijzonder prettig en professioneel en het resulaat super mooi. Korte lijnen, creatieve ideeën en een mooie stijl; dat zijn in het kort de highlights. Ze voelde onze plannen/ideeën goed aan en durft tegelijkertijd ook kritisch te zijn waardoor het resultaat alleen maar beter is geworden. Top.
harry roode
harry roode
16. December, 2020.
Geverifieerd
Laura is een creatieve professional, die kritisch meedenkt en het ontwerp tot een hoger niveau tilt. Heel fijn om mee samen te werken.
Lieke B.
Lieke B.
1. November, 2020.
Geverifieerd
Laura is degene waar ik aanklop voor een doordacht verpakkingsontwerp. Ze werkt professioneel en is een kei in het omzetten van ideeën in een concreet design. Een aanrader voor iedereen in de food wereld!
Pit- Foodconcepts
Pit- Foodconcepts
7. Oktober, 2020.
Geverifieerd
Laura is met recht een gepassioneerd branding en packaging specialiste. Haar ontwerpen zijn spot on en zitten keer op keer barstensvol creativiteit. Haar persoonlijkheid maakt samenwerken erg prettig. Altijd kritisch, scherp en gedreven! We hopen nog vele mooie trajecten samen met Laura te mogen aanpakken!
Tessa Naus
Tessa Naus
7. Mei, 2020.
Geverifieerd
Laura heeft diverse grafisch ontwerp projecten omtrent onze verse producten gedaan, en we zijn ontzettend tevreden over deze samenwerking! Ze is zeer professioneel, wat maakt dat je altijd op haar kunt rekenen en je geen zorgen hoeft te maken over bijv. deadlines of aanleverspecificaties. Daarnaast waardeer ik zeer dat ze oprecht geïnteresseerd is in de bedrijven/merken waar ze aan werkt en meedenkt om deze tot een hoger niveau te tillen. Bij Laura ben je zeker in goede handen!
Erik, Dirk and/or Gertjan from Brandplant
Erik, Dirk and/or Gertjan from Brandplant
18. Februari, 2020.
Geverifieerd
Laura heeft voor ons de verpakkingen ontworpen van Upside (plantaardige, biologische worsten). Zij is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Laura en bevelen haar ten zeerste aan.
Ja, ontwerp ook mijn merk en verpakking!

Klaar om retailer én doelgroep te overtuigen met jouw product en merk? Neem dan contact op middels de vragenlijst om te zien of we samen aan de slag kunnen.