De wereld een stukje mooier maken

Dat is mijn visie als Strategisch Merk- en Verpakkingsontwerper.

Daarom help ik consumentenmerken, met een duurzame missie, met de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit én verpakkingsontwerp.

Een duurzame uitstraling waar je, de komende jaren, op door kunnen bouwen. Een professioneel merk met productverpakkingen. Welke opvallen, onderscheidend zijn, overtuigen en precies passen bij wie jullie in de kern zijn.

Zodat jullie nog meer impact kunnen maken.

Bouw aan een merk, niet alleen aan een product.

 

 

Samen de wereld een stukje mooier maken

Manifest

blank

1. Het is de kunst beter te leren kijken naar de dingen die we al kennen

Als ontwerper, als millennial, bevraag ik graag de traditionele retail en merken. Want waarom doen we wat we doen? Kunnen we nog slimmer omgaan met product, merk én verpakking? De consument beter meenemen en écht de connectie aangaan met onze ideale klant?

2. Steeds minder verpakkingen ontwerpen

In mijn ontwerpen streef ik naar het gebruik van minder verpakkingsmateriaal en maak ik de consument graag bewuster van het gebruik van dagelijkse producten en gewoontes. Zo kan verpakking juist bijdragen aan een mooiere wereld.

3. Verpakking is een puzzel en alle details moeten kloppen

Binnen de randvoorwaarden van verpakking, wil je precies de essentie van jullie merk (en product) overbrengen. Jullie verpakking moet onderscheidend zijn, opvallen in het schap en de juiste doelgroep (en retailer) overtuigen. Wanneer de consument koopt, wil je ze meenemen in jullie missie, ze verrassen en ze emotioneel verbinden aan jullie merk.

4. De buitenkant van je merk moet passen bij de binnenkant

Je hebt maar een paar seconden om de consument te overtuigen. De uitstraling van jullie verpakking moet daarom precies aansluiten bij het dna van jullie merk, de essentie. Daarom ontwikkel ik merk- en verpakkingsontwerp altijd samen met mijn klanten, zodat we precies het juiste verhaal vertellen.

Iedere dag bouw ik aan mijn netwerk van leveranciers, merkstrategen, copywriters, fotografen en webdesigners. Zodat we precies de juiste expertises kunnen inschakelen voor jullie merk.

Nominations & Awards

Silver Winner

2022 – Indigo Design Awards

Bronze Winner

2022 – Indigo Design Awards

Nomination

2021 – Duurzame Jonge 100

Nomination

2020 – Duurzame Jonge 100

Nomination

2019 – VIVA-400 Awards

Finalist

2020 – KVK Innovatie Top 100

Exposition

2019 – Environmentally-Friendly Packaging Fachpack

Exposition

2019 – Klokgebouw, Dutch Design Week

Third Price

2018 – BNO Packaging Talent Award

Nomination

2016 – BNO Packaging Talent Award

Nomination

2015 – BNO Packaging Talent Award

Ook klaar om meer impact te maken jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp meer impact kunnen maken.
Translate »