AANBOD

Ontwerp en art direction in branding & packaging design

Maak een vliegende start met je nieuwe merk! Plan een Packaging Scan, het ontwerptraject of ga direct zelf aan de slag met onderstaande tools.

Het ontwerp van je verpakkingen

Wil jij:

  • Jouw product in de schappen krijgen?
  • De retailer overtuigen dat jouw product een unieke toevoeging is aan hun assortiment?
  • Wil je dat de consument jouw product meteen herkent in de schap?
  • Je doelgroep koopt omdat ze in je product geloven, je merk begrijpen en zich hierin herkennen?  

Dát is wat een goed ontwerp van je verpakking voor je merk doet! Naast het ontwerp van je labels en etiketten bouwen we ook aan een sterke basis van je merk zodat jij kunt groeien met je onderneming.

Resultaat: Het grafisch ontwerp van de verpakkingslijn welke precies aansluit bij de kernwaarden van je merk en een sterke basis van je nieuwe huisstijl.

Aan deze sterke basis bouwen we samen tijdens een overzichtelijk ontwerptraject.

Samenwerkingen

Materiaaladvies

In samenwerking met Simone van People of Tomorrow kunnen we je verpakking verduurzamen. Simone is materiaalexpert en adviseert hoe je jouw processen verduurzaamt en de juiste producent voor je nieuwe verpakking kunt vinden.

Met een sterk verpakkingsontwerp en de juiste materialen kun jij écht impact met je verpakkingen.

Foodconcepten

Dries van Pit-Foodconcepts is een ervaren conceptontwikkelaar met passie voor de foodsector. Hij kan je ondersteunen met de ontwikkeling van nieuwe food concepten, groot en klein, en is up-to-date van de trends in de branche.

Samen ontzorgen we je van doordacht concept tot de uitwerking van branding en packaging design.

WAT KLANTEN ZEGGEN

"Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt"

“Laura is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt.”

Erik, Dirk & Gertjan
Brandplant

"Laura heeft oprecht interesse in de merken waar ze aan werkt om ze zo naar een hoger niveau te tillen"

"Laura is zeer professioneel, wat maakt dat je altijd op haar kunt rekenen en je geen zorgen hoeft te maken over bijv. deadlines of aanleverspecificaties. Daarnaast waardeer ik zeer dat ze oprecht geïnteresseerd is in de bedrijven/merken waar ze aan werkt en meedenkt om deze tot een hoger niveau te tillen. Bij Laura ben je zeker in goede handen!"

Tessa Neus
Business Developer Plantlab

 

"Goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact"

“Laura heeft me uitgedaagd en zich oprecht ingeleefd in mijn manier van werken en in mij als persoon. Hierdoor heeft ze mijn huisstijl veel meer diepgang gegeven. Laura is bovendien een goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact. Ik ben heel blij met onze samenwerking en het resultaat.”

Astrid de Craen-van der Hulst
communicatiecraen

Ja, ontwerp ook mijn unieke verpakking!

Enthousiast? Of kan ik je ondersteunen bij een andere vraag? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw product en ontwerp-vraag!