AANBOD

Ontwerp en art direction in branding & packaging design

Maak een vliegende start met je nieuwe merk! Start met het ontwerpen van je nieuwe verpakking of ga direct zelf aan de slag met onderstaande tools.

STERK-MERK-TRAJECT

Kennismaking en Intake voor het ontwerptraject van de verpakkingslijn

Het ontwerp van je verpakkingen

Wat de resultaten, het strategisch verpakkings­ontwerp, uit het ontwerptraject je gaan opleveren:

  • Een sterke basis van verpakking en huisstijl;
  • Je merk en product in de schappen krijgen;
  • De consument die je product meteen herkent in het schap;
  • De doelgroep die koopt omdat ze in je product geloven en je merk begrijpen.

Dát is wat een goed verpakkingsontwerp voor je merk doet. Naast het ontwerp van labels en etiketten bouwen we aan een sterke basis van de visuele identiteit zodat je merk kan groeien.

Aan deze basis bouwen we samen tijdens een overzichtelijk ontwerptraject.

Samenwerkingen

Foodconcepten

Dries van Pit-Foodconcepts is een ervaren conceptontwikkelaar met passie voor de foodsector. Hij kan je ondersteunen met de ontwikkeling van nieuwe food concepten, groot en klein, en is up-to-date van de trends in de branche.

Samen ontzorgen we je van doordacht concept tot de uitwerking van branding en packaging design.

Productontwikkeling

Lieke van LB Food Consultancy is levensmiddelentechnoloog en expert op het gebied van ingrediënten en processen. Ze weet recepturen zo te ontwikkelen dat deze ook op grotere schaal te produceren zijn. Daarnaast geeft ze advies op het gebied van productie, houdbaarheid en etikettering.

Zo zetten we samen een concept om in een concreet product, klaar om gelanceerd te worden.

Materiaaladvies

In samenwerking met Simone van People of Tomorrow kunnen we je verpakking verduurzamen. Simone is materiaalexpert en adviseert hoe je jouw processen verduurzaamt en de juiste producent voor je nieuwe verpakking kunt vinden.

Met een sterk verpakkingsontwerp en de juiste materialen kun jij écht impact met je verpakkingen.

Wat jullie zeggen over mij

"Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt"

“Laura is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt.”

Erik, Dirk & Gertjan
Brandplant

"Laura heeft oprecht interesse in de merken waar ze aan werkt om ze zo naar een hoger niveau te tillen"

"Laura is zeer professioneel, wat maakt dat je altijd op haar kunt rekenen en je geen zorgen hoeft te maken over bijv. deadlines of aanleverspecificaties. Daarnaast waardeer ik zeer dat ze oprecht geïnteresseerd is in de bedrijven/merken waar ze aan werkt en meedenkt om deze tot een hoger niveau te tillen. Bij Laura ben je zeker in goede handen!"

Tessa Naus
Business Developer Plantlab

 

"Goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact"

“Laura heeft me uitgedaagd en zich oprecht ingeleefd in mijn manier van werken en in mij als persoon. Hierdoor heeft ze mijn huisstijl veel meer diepgang gegeven. Laura is bovendien een goede procesbegeleider en zorgzaam in haar contact. Ik ben heel blij met onze samenwerking en het resultaat.”

Astrid de Craen-van der Hulst
communicatiecraen

Ja, ontwerp ook mijn unieke verpakking!

Enthousiast? Of kan ik je ondersteunen bij een andere vraag? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw product en ontwerp-vraag!