Aanbod

Voor merken die de beste versie van zichzelf willen worden met sterk merk- en verpakkingsontwerp

Brand-Building-Program

Strategisch merkbouwen voor productmerken. Bewezen tools in handen met het online programma, om van jullie merk een sterk(er) merk te bouwen waarmee je consistent kunt doorgroeien.

Sterk-Merk-Traject

Het ontwerptraject voor duurzame consumentenmerken: nieuw design, redesign of professionalisering van visuele identiteit en verpakkingsontwerp.

Vanuit het DNA van jullie merk zetten we een sterke visuele basis neer van het merk. De uitstraling van jullie merk welke precies past bij jullie verhaal. Een sterk merk waar je op kunt bouwen én productverpakkingen welke onderscheidend zijn, opvallen en overtuigen.

Zo kun je, op jullie eigen manier, winnen in jullie categorie en doorbouwen aan een herkenbaar merk voor de lange termijn.

Verpakkingsdesigner welke werkt vanuit merkstrategie voor duurzame merken met productverpakkingen voor de consument in retail

Tools & Inspiratie

LinkedIn

Op LinkedIn deel ik wekelijks relevante posts en inspiratie rondom duurzaam verpakken, branding en bouwen aan een sterker merk. Leuk om hier met je te connecten!

Volg me op Linkedin

Instagram

Wil je een kijkje achter de schermen en meer weten over het Brand-Building-Program? Ik deel ook regelmatig tips & tricks rondom merkstrategie, branding, verpakkingen en marketing.

Volg me op Instagram

Artikelen

Wil je meer weten over duurzaamheid, branding en verpakkingen? Ik schrijf regelmatig artikelen rondom deze thema’s om jullie merk te helpen groeien.

Lees de artikelen

Translate »