Brand-Building-Program

Dé roadmap in handen om professioneel te bouwen aan jullie merk

Strategisch merkbouwen voor ambitieuze productmerken.

Ben jij een ambitieuze merkeigenaar, co-owner, brandmanager of marketingmanager die wilt bouwen aan een sterk(er) merk? Wil je slimmer én sneller werken aan een consistente merkgroei die opvalt in de markt?

Ontdek in dit online programma bewezen strategieën & praktische tools die bedrijven helpen grip te krijgen op merkbouwen zodat ze consistent kunnen groeien en hun unieke positie te claimen op het schap.

Zet jezelf op de wachtlijst. 
Lancering april 2024!

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?
Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Je hebt een geweldig product. Maar hoe bouw je hier een succesvol merk omheen?

Jullie merk is ‘all over the place’. En je bent nu wel klaar met aanklooien. Je bent opzoek naar overzicht en grip, hoe je kunt bouwen aan sterk(er) merk.
Dan zou je hier niet meer tegenaan lopen:

Je mist consistentie en focus  in alle uitingen van het merk en hierdoor blijf je twijfelen over het de uitstraling. Het is niet echt ergens op gebaseerd.

Je zoekt een logische route. Wie en wat heb je nu écht nodig om succesvol te bouwen aan een sterk merk? Tot nu toe heeft het je veel tijd en leergeld gekost.

Je blijft zoekende wat jullie merk uniek maakt. Het merkverhaal komt niet lekker naar voren en jullie visuele identiteit en verpakkingdesign is niet onderscheidend en professioneel genoeg.

De uitstraling van jullie merk en verpakkingen weerspiegelen niet de kwaliteit van het product en vertellen niet het juiste verhaal van jullie merk.

Eigenlijk doe je maar wat en je merkt dat dit veel tijd en leergeld kost.

Jullie product, jullie bedrijf, jullie merk: het verdiend beter dan dit.

 

Pak de verantwoordelijkheid over het bouwen van jullie merk!

Met de roadmap in handen sta jij aan het roer van jullie merk. Zodat je met de juiste focus, experts en tools, strategisch kunt bouwen aan een sterk en herkenbaar merk.
De resultaten uit het programma:

Je kent de aanpak van merkbouwen zoals grote merken dit doen en weet hoe je dit praktisch voor je eigen merk kunt toepassen.

Je overziet het hele proces van merkbouwen. Je hebt kennis van merkstrategie, branding en marketing en dat geeft vertrouwen om krachtige keuzes te maken voor de lange termijn.

Je hebt helder wat jullie merk uniek maakt en hoe jullie onderscheidend kunnen winnen in jullie markt.

Je kent je doelgroep en weet hoe je ze kunt bereiken, met ze kunt verbinden én ze kunt overtuigen.

Je weet wat er nodig is om jullie verpakking te optimaliseren zodat deze beter gaat verkopen, zowel online als offline.

Je begrijpt hoe je de retailer kunt overtuigen omdat jullie product een waardevolle toevoeging is aan hun assortiment.

Voortaan bouw je met elke stap aan een duurzaam merk voor de lange termijn. Een authentiek merk welke past bij wie jullie in de kern willen zijn.

Je hebt grip op het merk. Ervaart rust en vertrouwen omdat je weet aan welke knoppen je kunt draaien om te bouwen aan merkvertrouwen en merkbekendheid.

 

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Stap in en laten we samen bouwen aan een sterk(er) merk.
Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Voor wie?

✅ Ondernemers, managers & professionals zonder marketingachtergrond – Deze dag geeft je een strategisch fundament zodat je marketing beter begrijpt en je medewerkers of bureau’s beter kunt aansturen (zodat je hetmaximale uit je marketing haalt).

✅ Gespecialiseerde marketeers – Als marketing specialist ben je gefocust op één ding (denk aan: design, copy, SEA of SEO etc.). Maar voor de volgende stap in je ontwikkeling heb je een bredere blik nodig. Zo sta je steviger in je schoenen om invloed uit te oefenen op de marketingstrategie. 

✅ ZZP-ers – Je bent goed in je vak maar je bent allesbehalve een verkoper of marketeer. Dat maakt het lastig om jezelf in de markt te zetten. Je leest veel tips, maar je begrijpt niet goed hoe alles samenhangt. Deze dag geeft je overzicht zodat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien.

Voor wie niet?

❌ Allround marketeers met veel ervaring Misschien ben je geen strateeg of merkspecialist, maar als je al lang in het vak zit heb je het grotere marketing-plaatje waarschijnlijk wel helder.

❌ Merkspecialisten – Als je strateeg of merkspecialist bent zou ik niet deelnemen. Ik denk dat je simpelweg al te veel weet. 

 

 

Ervaringen van andere productmerken

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat onze uitstraling van het product assortiment future proof is.”

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat niet alleen onze uitstraling van het product assortiment future proof is gemaakt door Laura, maar dat we ook handvaten hebben gekregen hoe we nog beter kunnen communiceren waar Arctic Blue voor staat. Laura is niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om mee samen te werken.”

___

Ludo van de Wiel
Oprichter, Arctic Blue

Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.

Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!”

___

Rik Monster
Eigenaar, Noordkroon

“Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

___

Youri van Slingerland
Co-founder, Happy Trails

De wereld een stukje mooier maken

Als Brand & Packaging Designer help ik consumentenmerken de beste versie van zichzelf te worden zodat ze hun unieke positie kunnen claimen op het (online) schap.

Na ervaring te hebben opgedaan bij een groot verpakkingsbureau in Amsterdam en een kleiner ontwerpbureau in Utrecht koos ik in 2018 voor het ondernemerschap. Dit omdat ik niet alleen een ‘mooi’ ontwerp wil maken maar meer in verbinding wilde staan met de mensen achter het merk zodat het ontwerp ook echt gaat werken voor het merk.

Zo hielp ik meer dan 30 merken met de ontwikkeling van hun visuele identiteit en verpakkingsdesign. Een consistente uitstraling waar deze merken de komende jaren op door kunnen bouwen. Een professioneel merk met productverpakkingen. Welke opvallen, onderscheidend zijn, overtuigen en precies passen bij wie ze in de kern zijn.

Ik begrijp de uitdagingen waar productmerken mee worstelen en zie kansen die onbenut blijven. Ik weet wat er nodig is om duurzaam aan een merk te bouwen. En zo is ook deze online cursus ontstaan.

Ik wil nog meer mooie productmerken helpen groeien. Ik deel graag mijn ervaringen en visie met je en alle kennis en tools die je nodig hebt om jullie merk te laten groeien.

Dat is wat ik ieder missie-gedreven merk gun.

 

Strategisch Merk- en Verpakkingsontwerper voor missie-gedreven merken
Freelance merk- en verpakkingsontwerp voor duurzame productmerken die in schappen van retail liggen.

Wat kun je verwachten?

Praktische kennis & tools: In het programma deel ik bewezen methodes rondom merkstrategie, branding, verpakkingen en marketing waarmee jullie direct stappen kunnen zetten om jullie merk te versterken.

Doelgericht leren: De cursus is afgestemd op merkeigenaren, co-owners en managers van productmerken, zodat de inhoud direct aansluit bij jouw behoeften en uitdagingen.

Structuur voor consistente croei: Ontwikkel een duidelijke roadmap om jouw merk te laten groeien. Je weet wie en wat je nodig hebt voor consistente groei én om het merk stevig(er) in de markt te zetten en jullie unieke positie op het schap kunnen claimen.

Video modules: Dit online programma is gefocust op video modules welke ondersteund worden door presentaties en templates welke je kunt blijven inzetten in je onderneming.

Concrete tips & handvatten: Terwijl jij de theorie toepast en bouwt aan je merk, sta ik graag voor je klaar met feedback, tips & tricks tijdens de Q&A’s. Geen reden om te blijven uitstellen dus. 

Brand-Building-Program

Meld je nu aan en begin direct

Het complete online programma met 7,5 uur aan video’s vol expertise van Strategic Brand & Packaging Designer Laura Voet. (€ 1.250)
Compleet werkboek met de roadmap, methodieken, opdrachten en templates over merkbouwen. (€ 295)
3 live online Q&A sessies van 1 uur. (€ 295)
Een jaar lang toegang (+de optie om te verlengen zolang het programma bestaat).
Bonus: Toegang xx toolkit. (€ 995)
De totale waarde: xx

Het complete online programma

Brand-Building-Program

€ 347,- 

“Het gaat niet om wat het kost, het gaat om wat het je oplevert.”

Veelgestelde vragen

blank

Wat kost het online programma?

xxxx

Wanneer start het online programma?

Wanneer jij er klaar voor bent! Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen een paar minuten toegang tot het online programma, welke in je eigen tijd kunt volgen. Toegang krijg je via de mail, dus check ook even je spam.

Is dit programma geschikt voor een merk zonder verpakkingen?

In principe komen hier basiselementen aan bod welke voor elk merk relevant zijn die willen groeien, in welke markt je je ook bevindt.

In het online programma focussen we ons op productmerken met de focus op consumenten en in retail liggen (of deze ambities hebben). Dit kan gelden voor zowel food als non-food merken.

Is dit programma voor startups of ook voor merken die al een paar jaar in de markt zijn?

Dit online programma is zowel geschikt voor startende merken als voor merken die al 3 tot 5 jaar in de markt zijn.

Je leert over merkstrategie, branding, verpakkingen en marketing en deze kennis en tools kun je ook inzetten om de strategie van jullie huidige merk aan te scherpen.

Ik werk voor een groter merk, kan ik dit online programma volgen?

Natuurlijk! Met één belangrijke kanttekening: jij volgt de cursus individueel. Dat betekent dat je niet met collega’s de video’s bekijkt, ze de inloggegevens tot de cursus geeft of het werkboek met de hele toko deelt.

Wil je dat wel graag? Stuur me dan even een mail. Dan maak ik een mooie prijs voor jullie.

Waarom ben ik zo streng? Omdat ik mijn ziel, zaligheid & enorm veel tijd in deze cursus steek. Met liefde. En ik wil de prijs ook toegankelijk houden voor startups.

Hoelang heb ik toegang?

Je behoudt 1 jaar toegang tot de online programma zodat je ook in de volgende fase met je merk kunt terugpakken op de modules.

Naast de videomodiles ontvang je ook een werkboek en digitale templates welke je helpen om de theorie direct toe te passen voor jouw merk. Deze kun je er in de toekomst altijd weer bijpakken.

Ga ik leren om zelf een verpakking te ontwerpen?

Ik geloof niet dat je écht geholpen bent wanneer ik je de programma’s uitleg zodat je zelf een verpakking of label kunt ontwerpen. Verpakkingsontwerp is een expertise en bouw je vanuit strategie. In de masterclass geven we inzicht hoe je strategie praktisch kunt inzetten, de randvoorwaarden voor je verpakking te bepalen en de communicatie helder te krijgen.

Maar Laura, een online programma? Jij bent toch verpakkingsontwerper?

Klopt! Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper en heb me daarna gespecialiseerd in verpakkingsdesign voor retail.

Al snel kwam ik erachter dat ik niet alleen mooie ontwerpen wilde maken maar dat dit ook echt moet aansluiten bij de essentie van het merk wilt het ontwerp werken, ook voor de lange termijn.

Daar begon mijn eindeloze nieuwsgierigheid rondom merkbouwen. Want wat maakt een merk nu sterk? Wie en wat is er nu écht nodig om te bouwen aan een duurzaam merk? Hoe kunnen we merkstrategie nu simpel en concreet toepassen? Wat is er nodig in verpakkingsdesign om deze goed te laten roteren? En als merkstrategie, visuele identiteit en verpakkingsdesign staan; hoe ga je vervolgens bouwen aan merkbekendheid?

Ik houd van overzicht, grip en structuur en wilde het hele plaatje van merkbouwen begrijpen. Niet alleen voor mijzelf als ontwerper maar juist om merken te helpen groeien.

En dit alles deel ik in dit online programma zodat ik nog meer merken kan helpen.

 

Als Strategisch Merk- en Verpakkingsontwerper wil ik de wereld een stukje mooier maken. Daarom help ik consumentenmerken, met een duurzame missie, met de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit én verpakkingsontwerp. Zodat zij nog meer impact kunnen maken.

Geen eindeloze workshops, boeken en loze investeringen, maar de strategie in handen om met elke stap te bouwen aan een sterker merk voor de lange termijn.

Investeer vandaag in de groei van jouw merk en bepaal jouw strategie naar een succesvolle toekomst. Klaar om te bouwen aan een sterk(er) merk? 

Translate »