Online Masterclass

Overtuigend op het schap

Je hebt een mooi product en wilt graag de stap maken naar retail, misschien lig je al wel in de schappen. Je kijk naar je verpakkingen en denkt “dit kan echt wel beter”. Maar waar begin je?

In deze masterclass geef ik je doormiddel van praktische kennis meteen tools in handen op het gebied van positionering & verpakkingen. Zodat jullie verpakkingen straks met meer overtuiging op het schap staan.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?
Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Na de masterclass..

.. hoef je niet meer te ‘hopen’ dat jullie product goed gaat roteren in het schap maar kun je aan de slag met een doordacht plan.

.. weet je nog beter welke positie jullie kunnen innemen in jullie categorie zodat je met verpakkingsontwerp nog beter kunnen onderscheiden en opvallen.

.. zie je nog scherper wat jullie uniek maakt en wat jullie producten toevoegt aan het assortiment van de retailer én de behoefte van de consument.

.. heb je meer inzicht in hoe grote merken werken aan hun merk- en verpakkingen en wat hun succesvol maakt.

.. heb je een pad voor jezelf uitgestippelt zodat je minder euro’s kwijt bent aan leergeld en investeringen voor de korte termijn.

.. weet je beter aan welke knoppen je kunt draaien wanneer je aan merk en verpakking wilt bouwen. Dit geeft grip en vertrouwen.

.. kunnen jullie producten met meer overtuiging op het schap staan. 

Wat je ontvangt

  • De Masterclass van een klein uur
  • Praktische kennis en tools op het gebied van positionering, merk & verpakkingen
  • Zodat jullie meer grip krijgen op jullie merk en straks met meer overtuiging op het schap kunnen staan
Als bonus ontvang je gratis het interactieve Sterk-Merk-Document (t.w.v. €47,-), zodat je de input uit de masterclass meteen praktisch toepasbaar kan maken voor je merk.
Start direct voor maar

€97,-

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaringen van andere productmerken

Laura neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.

Ze heeft ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten.

Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!”

___

Rik Monster
Eigenaar, Noordkroon

“Het Sterk-Merk-Document stelt me in staat om op een krachtige manier mijn merk te presenteren.”

“Het is niet alleen handig voor mijn eigen begrip, maar ook om te delen met potentiële samenwerkings- of sparringspartners.
 
De inhoud van de masterclass is goed geschikt voor degenen die nog niet bekend zijn met merkstrategie. Laura gaf een duidelijk overzicht en introductie van alle aspecten waarmee een ondernemer te maken heeft. Het is een goede basis om verder op te bouwen en meer diepgang te verkennen.”

___

Wendy Luong
Founder, Green Bakers

“Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

___

Youri van Slingerland
Co-founder, Happy Trails

verpakkingsdesigner voor duurzame retail productmerken

Over Laura

Als Brand & Packaging Designer help ik consumentenmerken de beste versie van zichzelf te worden zodat ze hun unieke positie kunnen claimen op het (online) schap.

Na ervaring te hebben opgedaan bij een groot verpakkingsbureau in Amsterdam en een kleiner ontwerpbureau in Utrecht koos ik in 2018 voor het ondernemerschap. Dit omdat ik niet alleen een ‘mooi’ ontwerp wil maken maar meer in verbinding wilde staan met de mensen achter het merk zodat het ontwerp ook echt gaat werken voor het merk.

Zo hielp ik meer dan 30 merken met de ontwikkeling van hun visuele identiteit en verpakkingsdesign. Een consistente uitstraling waar deze merken de komende jaren op door kunnen bouwen. Een professioneel merk met productverpakkingen. Welke opvallen, onderscheidend zijn, overtuigen en precies passen bij wie ze in de kern zijn.

Ik begrijp de uitdagingen waar productmerken mee worstelen en zie kansen die onbenut blijven. Ik weet wat er nodig is om duurzaam aan een merk te bouwen. En zo is ook deze masterclass ontstaan.

Ik wil nog meer mooie productmerken helpen groeien. Ik deel graag mijn ervaringen en visie met je en alle kennis en tools die je nodig hebt om jullie merk te laten groeien.

Dat is wat ik ieder missie-gedreven merk gun.

Veelgestelde vragen

blank

Wanneer start de masterclass?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen een paar minuten toegang tot de online masterclass, welke in je eigen tijd kunt volgen. Toegang krijg je via de mail, dus check ook even je spam.

Is deze masterclass geschikt voor elke ondernemer?

In principe komen hier basiselementen aan bod welke voor elke ondernemer relevant zijn die een merk bouwen, in welke markt je je ook bevindt.

In de masterclass focussen we ons op productmerken met de focus op consumenten en in retail liggen (of deze ambities hebben). Dit kan gelden voor zowel food als non-food merken.

Ga ik leren om zelf een verpakking te ontwerpen?

Ik geloof niet dat je écht geholpen bent wanneer ik je de programma’s uitleg zodat je zelf een verpakking of label kunt ontwerpen. Verpakkingsontwerp is een expertise en bouw je vanuit strategie. In de masterclass geven we inzicht hoe je strategie praktisch kunt inzetten, de randvoorwaarden voor je verpakking te bepalen en de communicatie helder te krijgen.

Hoelang heb ik toegang tot de masterclass?

Je behoudt 1 jaar toegang tot de online masterclass zodat je ook in de volgende fase met je merk kunt terugpakken op deze masterclass.

Naast de video ontvang je ook een aantal digitale downloads welke je helpen om de input direct toe te passen voor jullie merk en deze kun je er in de toekomst altijd weer bijpakken.

 
Als Strategisch Merk- en Verpakkingsontwerper wil ik de wereld een stukje mooier maken. Daarom help ik consumentenmerken, met een duurzame missie, met de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit én verpakkingsontwerp. Zodat zij nog meer impact kunnen maken.

Geen eindeloze workshops, boeken en loze investeringen, maar direct praktische kennis in handen zodat jullie straks met meer overtuiging op het schap te staan.

Translate »