Online Masterclass

Overtuigend op het schap

Je hebt een mooi product en wilt graag de stap maken naar retail, misschien lig je al wel in de schappen. Je kijk naar je verpakkingen en denkt “dit kan echt wel beter”. Maar waar begin je?

In deze masterclass geef ik je doormiddel van praktische kennis meteen tools in handen op het gebied van positionering & verpakkingen. Zodat jullie verpakkingen straks met meer overtuiging op het schap staan.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?
Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Na de masterclass..

.. hoef je niet meer te ‘hopen’ dat jullie product goed gaat roteren in het schap maar kun je aan de slag met een doordacht plan.

.. weet je nog beter welke positie jullie kunnen innemen in de categorie zodat jullie met verpakkingsontwerp nog beter kunnen onderscheiden en opvallen.

.. zie je nog scherper wat jullie uniek maakt en wat jullie producten toevoegt aan het assortiment van de retailer én de behoefte van de consument.

.. heb je meer inzicht in hoe grotere merken werken aan hun merk- en verpakkingen en wat hun succesvol maakt.

.. heb je een pad voor jezelf uitgestippelt zodat je minder euro’s kwijt bent aan investeringen voor de korte termijn.

.. weet je beter aan welke knoppen je kunt draaien wanneer je aan merk en verpakking wilt bouwen. Dit geeft focus en vertrouwen.

.. kunnen jullie producten met meer overtuiging op het schap staan.

 

Wat je ontvangt

Een klein uur aan video waarin ik je meeneem in mijn expertise. We zorgen dat jullie praktische tools in handen krijgen op het gebied van positionering, merk en verpakkingen zodat jullie producten straks met meer overtuiging op het schap staan.


Inclusief digitale downloads, waaronder het Sterk-Merk-Document, welke je helpen om de input uit de online masterclass meteen praktisch toepasbaar te maken voor je merk.

Wat anderen vinden van de masterclass

“Voor mij was het Sterk-Merk-Document het meest waardevolle onderdeel van de masterclass. Het stelt me in staat om op een krachtige manier mijn merk te presenteren. Het is niet alleen handig voor mijn eigen begrip, maar ook om te delen met potentiële samenwerkings- of sparringspartners.
De inhoud van de masterclass is goed geschikt voor degenen die nog niet bekend zijn met merkstrategie. Laura gaf een duidelijk overzicht en introductie van alle aspecten waarmee een ondernemer te maken heeft. Het is een goede basis om verder op te bouwen en meer diepgang te verkennen.”
  
Wendy Luong
Founder Green Bakers

Veelgestelde vragen

blank

Wanneer start de masterclass?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen een paar minuten toegang tot de online masterclass, welke in je eigen tijd kunt volgen. Toegang krijg je via de mail, dus check ook even je spam.

Is deze masterclass geschikt voor elke ondernemer?

In principe komen hier basiselementen aan bod welke voor elke ondernemer relevant zijn die een merk bouwen, in welke markt je je ook bevindt.

In de masterclass focussen we ons op productmerken met de focus op consumenten en in retail liggen (of deze ambities hebben). Dit kan gelden voor zowel food als non-food merken.

Ga ik leren om zelf een verpakking te ontwerpen?

Ik geloof niet dat je écht geholpen bent wanneer ik je de programma’s uitleg zodat je zelf een verpakking of label kunt ontwerpen. Verpakkingsontwerp is een expertise en bouw je vanuit strategie. In de masterclass geven we inzicht hoe je strategie praktisch kunt inzetten, de randvoorwaarden voor je verpakking te bepalen en de communicatie helder te krijgen.

Hoelang heb ik toegang tot de masterclass?

Je behoudt 1 jaar toegang tot de online masterclass zodat je ook in de volgende fase met je merk kunt terugpakken op deze masterclass.

Naast de video ontvang je ook een aantal digitale downloads welke je helpen om de input direct toe te passen voor jullie merk en deze kun je er in de toekomst altijd weer bijpakken.

 

Als Strategisch Merk- en Verpakkingsontwerper wil ik de wereld een stukje mooier maken. Daarom help ik consumentenmerken, met een duurzame missie, met de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit én verpakkingsontwerp. Zodat zij nog meer impact kunnen maken.
Translate »