Sterk-Merk-Traject

Een sterk merk waar je op kunt bouwen én productverpakkingen welke onderscheidend zijn, opvallen en overtuigen.

Het ontwerptraject voor duurzame consumentenmerken die klaar zijn voor de volgende stap: design, restyling, rebranding of aanscherping van visuele identiteit en verpakkingsontwerp.

Jullie unieke positie claimen op het online of retail schap.

De schappen staan vol merken. Hoe kun je als merk relevant blijven, jullie plek claimen in de markt? Onderscheidend zijn. Opvallen. Overtuigen. Maar toch dicht bij de essentie van het merk blijven?

Door te zorgen dat de buitenkant van jullie merk past bij de binnenkant én aansluit op de behoefte van jullie doelgroep.

Door jullie merk doordacht en strategisch in de markt te zetten. Zodat de consument jullie merk herkent, begrijpt én met jullie kan verbinden. Zodat je jullie doelgroep overtuigd en ze je product kopen.

We schieten niet met losse flodders in de hoop dat jullie product gaat verkopen. We kijken verder dan mooie plaatjes en oppervlakkige ontwerpen. We werken vanuit merkstrategie. Analyseren de markt, de behoefte van de doelgroep en de essentie van jullie merk.

Zodat jullie je unieke positie op het (online) schap claimen, doorgroeien en van meerwaarde zijn in het dagelijkse leven van de consument.

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

We zijn er voor productmerken in verschillende fases

Ambitieuze Start-ups

We ontwerpen een sterke basis van merk en verpakking. Alles wat je nodig hebt om je merk te lanceren en te groeien.

____

– Merkpersoonlijkheid & positionering
– Logo & secundair logo
– Visuele identiteit
– Digitale mockups
– Verpakkingsontwerpen

Succesvolle Scale-ups

We zetten de volgende stap met merk en verpakking om jullie te helpen doorgroeien.

____

– Merkstrategie & positionering
– Logo & varianten
– Visuele identiteit
– Digitale mockups
– Verpakkingsontwerpen
– Brand book

Wanneer nodig met flexibel team:
+ Materiaalexpert
+ Merkstrateeg & copywriter

Gevestigde merken

Doorontwikkelen van jullie assortiment met nieuwe lijnen, het vernieuwen of verduurzamen van merk en verpakking.

____

– Verpakkingsconcepten
– Digitale mockups
– Verpakkingsontwerpen op werktekening

Wanneer nodig met flexibel team:
+ Materiaalexpert
+ Merkstrateeg & copywriter

Een transparante en fijne samenwerking vind ik belangrijk. In het ontwerptraject houden we daarom al rekening met voldoende correctierondes en licentiekosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat het Sterk-Merk-Traject jullie gaat opleveren

blank

1. Heldere aanpak & flexibel team met korte lijnen

Duidelijkheid in onze samenwerking vooraf zodat we in het traject kunnen focussen op de groei van jullie merk. Geen verrassingen achteraf en de ruimte om zelfstandig of samen jullie merk te helpen doorgroeien. Wat bij jullie past. 

Wat hebben jullie nodig om de volgende stap te zetten met jullie merk? Met mijn netwerk aan experts zorgen we voor een flexibel team met korte lijnen en heldere deadlines. Zodat jullie je ambities kunnen waarmaken.

2. Structuur & helderheid in het merk

Tijdens het traject brengen helderheid en structuur in het merk. In de professionele uitstraling maar (mogelijk) ook in de merkstrategie.

Zo weten jullie straks nog beter wat jullie uniek maakt en kunnen jullie het merkverhaal nog beter vertellen aan zowel retailer als consument. En een merk welke we begrijpen, zullen we sneller kopen.

We zorgen dat jullie merk straks echt herkenbaar is, en blijft. Daarom beschikken jullie straks ook over een toolbox van je visuele identiteit. Zo kunnen jullie zelf intern vlot middelen ontwikkelen en consistent doorbouwen aan jullie merk.

3. Verpakking die zichzelf verkoopt

Dat is ons streven. Jullie hebben straks niet alleen een mooi ontwerp maar een uniek verpakkingsontwerp. Een strategisch ontwerp welke aansluit bij jullie dna en ambities als merk. Een verpakking welke aansluit bij de behoeftes van jullie doelgroep. Want een verpakking moet overtuigen én verkopen.

4. Visuele identiteit én verpakkingen voor de lange termijn

Als ontwerper lever ik geen quick fix, daar geloof ik niet in. Naast een doordacht verpakkingsontwerp zoomen we altijd uit en kijken we ook strategisch naar jullie visuele identiteit en toekomstige assortiment. We zorgen ervoor dat de uitstraling past bij wie jullie zijn als merk én jullie ambities. Zodat jullie volgend jaar niet weer grote aanpassingen hoeven te doen maar consistent kunnen doorbouwen.

5. Doorgroeien met jullie merk

Ik help niet alle merken. Als ontwerper help ik alleen merken waar ik echt in geloof. Bij veel merken ben ik lange tijd betrokken en help ik ze ook na het Sterk-Merk-Traject met de doorontwikkeling van hun merk en assortiment. Ik ben een kritische sparringspartner en wil niets liever dan dat jullie merk een succes wordt.

Verpakkingsdesigner welke werkt vanuit merkstrategie voor duurzame merken met productverpakkingen voor de consument in retail

Structuur in merk én verpakking zodat jullie onderscheidend gaan winnen in jullie categorie én consistent kunnen doorbouwen aan jullie merk.

Ervaringen van andere productmerken

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat onze uitstraling van het product assortiment future proof is.”

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat niet alleen onze uitstraling van het product assortiment future proof is gemaakt door Laura, maar dat we ook handvaten hebben gekregen hoe we nog beter kunnen communiceren waar Arctic Blue voor staat. Laura is niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om mee samen te werken.”

___

Ludo van de Wiel
Oprichter, Arctic Blue

Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.

Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!”

___

Rik Monster
Eigenaar, Noordkroon

“Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

___

Youri van Slingerland
Co-founder, Happy Trails

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien.
Translate »