Online Masterclass

Overtuigend op het schap

Je hebt een mooi product en wilt graag de stap maken naar retail, misschien lig je al wel in de schappen. Je kijk naar je verpakkingen en denkt “dit kan echt wel beter”. Maar waar begin je?

In deze masterclass geef ik je doormiddel van praktische kennis meteen tools in handen op het gebied van positionering & verpakkingen. Zodat jullie verpakkingen straks met meer overtuiging op het schap staan.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?
Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail


Na de masterclass..

.. hoef je niet meer te ‘hopen’ dat jullie product goed gaat roteren in het schap maar kun je aan de slag met een doordacht plan.

.. weet je nog beter welke positie jullie kunnen innemen in de categorie zodat jullie met verpakkingsontwerp nog beter kunnen onderscheiden en opvallen.

.. zie je nog scherper wat jullie uniek maakt en wat jullie producten toevoegt aan het assortiment van de retailer én de behoefte van de consument.

.. heb je meer inzicht in hoe grotere merken werken aan hun merk- en verpakkingen en wat hun succesvol maakt.

.. heb je een pad voor jezelf uitgestippelt zodat je minder euro’s kwijt bent aan investeringen voor de korte termijn.

.. weet je beter aan welke knoppen je kunt draaien wanneer je aan merk en verpakking wilt bouwen. Dit geeft focus en vertrouwen.

.. kunnen jullie producten met meer overtuiging op het schap staan.

 

Wat je concreet ontvangt:

Een klein uur aan video waarin ik je meeneem in mijn expertise als merk- en verpakkingsontwerper. We zorgen dat jullie praktische tools in handen krijgen op het gebied van positionering, merk en verpakkingen zodat jullie producten straks met meer overtuiging op het schap staan.


Inclusief digitale downloads, waaronder het Sterk-Merk-Document, welke je helpen om de input uit de online masterclass meteen praktisch toepasbaar te maken voor je merk.

Wat anderen vinden van de masterclass

“Voor mij was het Sterk-Merk-Document het meest waardevolle onderdeel van de masterclass. Het stelt me in staat om op een krachtige manier mijn merk te presenteren. Het is niet alleen handig voor mijn eigen begrip, maar ook om te delen met potentiële samenwerkings- of sparringspartners.
  
De inhoud van de masterclass is goed geschikt voor degenen die nog niet bekend zijn met merkstrategie. Laura gaf een duidelijk overzicht en introductie van alle aspecten waarmee een ondernemer te maken heeft. Het is een goede basis om verder op te bouwen en meer diepgang te verkennen.”
  
Wendy Luong
Founder Green Bakers

Veelgestelde vragen

Wanneer start de masterclass?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen een paar minuten toegang tot de online masterclass welke je in je eigen tijd kunt volgen. Toegang krijg je via de mail, dus check ook even je spam.

Is dit programma geschikt voor elke ondernemer?

In principe komen hier ook basiselementen terug welke voor elke ondernemer relevant zijn, in welke markt je je ook bevindt.

In de masterclass focus ik me wel op productmerken die focussen op de consument en in retail liggen, of de ambitie hebben om hun producten aan te beiden in retail. Dit kan gelden voor zowel food als non-food merken.

Ga ik leren om zelf een verpakking te ontwerpen?

Ik geloof niet dat je écht geholpen bent wanneer ik je de programma’s uitleg zodat je zelf een verpakking of label kunt ontwerpen. Verpakkingsontwerp is echt een expertise en bouw je vanuit focus en strategie. Ik help je om deze strategie praktisch in te zetten en de randvoorwaarden van je verpakking en communicatie helder te krijgen.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de online masterclass

Je behoudt 1 jaar toegang tot de online masterclass zodat je ook in een volgende fase met je merk kunt terugpakken op deze masterclass.

Naast de video ontvang je ook een aantal digitale downloads welke je helpen om de input meteen praktisch toepasbaar te maken voor jullie merk. Deze kun je er natuurlijk altijd weer bijpakken.

Translate »