1-op-1 sessie in de studio

Packaging Scan

Ben je merkeigenaar, brand-owner of brandmanager en lopen jullie rond met twijfels en vragen over de verpakkingsontwerpen van jullie producten? En wil je eens sparren met een verpakkingsontwerper?

De Packaging-Scan is een 1-op-1 sessie hier op de studio waarin we samen sparren over jullie merk én verpakkingen. Over hoe jullie meer impact kunnen gaan maken met merk- en verpakkingsontwerp.

Opzoek naar een packaging designer welke jullie merk kan ondersteunen bij het ontwerp van alle verpakkingen?

Hoe we het meeste halen uit de Packaging Scan

> Planning. Na bevestiging neem ik contact met je op om een passende datum te vinden voor de sessie. Check voor de zekerheid ook je spam na het boeken van de sessie, de bevestiging ontvang je direct in je mail.

> Voorbereiding. We zullen voorafgaand aan de sessie nog even contact hebben omdat ik graag nog meer informatie ontvang. Ik duik graag in jullie merk en de markt zodat ik weet wat er speelt en waar de kansen liggen en ik jullie vragen kan voorbereiden. Zo kunnen jullie het meest uit de Packaging-Scan halen.

> De Packaging-Scan. De sessie vind plaats in mijn studio in Culemborg en duurt circa anderhalf uur tot twee uur. Neem jullie verpakkingen (of een selectie) mee zodat we hier samen naar kunnen kijken. Je mag ook andere uitingen van jullie merk meenemen als je hierover wilt sparren.

Na deze sessie zit je nergens aan vast. Alle informatie welke we tijdens onze sessie bespreken kun je inzetten om jullie merk en verpakkingen verder te professionaliseren zodat jullie verder kunnen doorgroeien met jullie merk.

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Packaging-Scan het meest geschikt?

De Packaging-Scan is geschikt voor duurzame merken met productverpakkingen die focussen op consumenten en in retail liggen, of de ambitie hebben om hun producten aan te beiden in retail. Dit kan gelden voor zowel food als non-food merken.

Je kunt in de startup-fase zitten of al een paar jaar op de markt zijn en de volgende stap willen zetten met jullie merk.

Met welke vragen kan ik bij je terecht?

Je kunt bij mij terecht wanneer je vragen hebt over jullie merk- en verpakkingsontwerp. Vragen over jullie huidige branding, logo, visuele identiteit, brandbook, de doorvertaling naar verpakkingen, communicatie, wetgeving en verschillende SKU’s en lijnen.

We kunnen sparren over jullie positionering als merk en hoe je ervoor kunt zorgen dat jullie merk de beste versie van zichzelf wordt. Hoe blijf je dichtbij de essentie van jullie merk maar ben je toch onderscheidend en opvallend in een groeiende markt van concurrentie?

We kunnen kijken naar jullie verpakkingsmaterialen en of hier verbeteringen mogelijk zijn of duurzamere keuzes.

Puur en alleen opzoek naar een check op wetgeving en inhoudelijke claims? Dan verwijs ik je graag door naar een expert op dat gebied.

Ik heb een netwerk van producenten, leveranciers en andere experts waar ik je graag mee help.

Gaan we in deze sessie aan de slag met het ontwerp?

In deze sessie van circa anderhalf tot twee uur geef ik je mijn visie en advies over jullie merk- en verpakkingsontwerpen. We sparren samen over de verbeteringen en kansen die er liggen zodat jullie hier zelf mee aan de slag kunnen.

Translate »