Unlock your happy place

Happy Trails

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen 

De vraag

Ontwikkel de comlete merkstrategie, visuele identiteit en verpakkingsontwerp van ons nieuwe merk. Wij hebben chocolade crunch balls ontwikkelt voor een echt verwenmoment. De producten zijn Rainforest Alliance gecertificeerd en willen we aanbieden in retail.

De oplossing

It’s time to unlock your happy place! Don’t you think? Rip open this bag of crunchy chocolate balls and start nibbling. You’ll soon find our happy place. Just follow the trail to paradise.

In samenwerking met de mannen van Happy Trails en Pit-Foodconcepts ontwikkelde we de merkstrategie, merknaam en het merkverhaal. Vanuit deze fundering ontwikkelde we het ontwerp voor merk & verpakking.

Happy Trails is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Coop, Jumbo & MCD Supermarkten in Nederland. Maar ook in België, Frankrijk, Scandinavië, Amerika, Canada, de Nederlandse Antillen en Dubai.

Paradise Awaits!

 

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaring van de opdrachtgever

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

Youri van Slingerland
Co-founder, Happy Trails

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »