Unlock your happy place

Happy Trails

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen 

De vraag

Ontwikkel de comlete merkstrategie, visuele identiteit en verpakkingsontwerp van ons nieuwe merk. Wij hebben chocolade crunch balls ontwikkelt voor een echt verwenmoment. De producten zijn Rainforest Alliance gecertificeerd en willen we aanbieden in retail.

De oplossing

It’s time to unlock your happy place! Don’t you think? Rip open this bag of crunchy chocolate balls and start nibbling. You’ll soon find our happy place. Just follow the trail to paradise.

In samenwerking met de mannen van Happy Trails en Pit-Foodconcepts ontwikkelde we de merkstrategie, merknaam en het merkverhaal. Vanuit deze fundering ontwikkelde we het ontwerp voor merk & verpakking.

Happy Trails is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Coop, Jumbo & MCD Supermarkten in Nederland. Maar ook in België, Frankrijk, Scandinavië, Amerika, Canada, de Nederlandse Antillen en Dubai.

Paradise Awaits!

 

Ervaring van de opdrachtgever

“Oog voor detail en denkt creatief met je mee. Is helder en duidelijk in communicatie en houdt deadlines in de gaten! Weet wat er speelt in de markt op gebied van trends en ontwikkelingen.”

Youri van Slingerland

Co-founder

Ja, ontwerp ook mijn merk en verpakking!

Klaar om retailer én doelgroep te overtuigen met jouw product en merk? Neem dan contact op middels de vragenlijst om te zien of we samen aan de slag kunnen.