Packaging design van labels van de potten een productlijn van een duurzame retailmerk

Ontdekt op onze Texelse schapenboerderij

De Noordkroon

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen

De vraag

De volgende generatie in de familie zet het merk voort en na twintig jaar is het tijd voor de restyling. We willen onze verpakkingen verduurzamen en een professionelere uitstraling die onze kernwaarden communiceert.

De oplossing

De huidverzorging van De Noordkroon is ruim twintig jaar geleden ontstaan op een Texelse schapenboerderij. In de ‘scheermaand’ juni verzamelde boerin Renske de wol van de schapen. Het natuurlijke wolvet maakte haar handen zacht en wondjes verdwenen. Zo werd wolvet de basis voor de unieke huidverzorging van De Noordkroon. De volgende generatie in de familie zet het merk voort en na twintig jaar was het tijd voor de restyling van het merk.

Na een bezoek aan het eiland Texel zijn we de samenwerking met De Noordkroon gestart en hebben we de complete visuele identiteit en verpakkingen voorzien van een redesign.

 

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaring van de opdrachtgever

“Studio Laura Voet heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontworpen inclusief labels en brandbook. Het hele traject was goed georganiseerd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Laura communiceert snel en duidelijk, is gedreven en creatief. Het ontvangen en verwerken van feedback gaat haar gemakkelijk af. Laura blijft altijd kritisch op het ontwerp en neemt ons op een aangename manier mee in haar denkwijze.
Naast het creëren van de huisstijl heeft ze ons geholpen door de juiste vragen te stellen. Hierdoor is het stukken duidelijker geworden waar wij voor staan en hoe wij onze producten willen overbrengen naar onze klanten. Wij zijn Laura enorm dankbaar en kijken mede dankzij haar uit naar een mooie toekomst!”
Rik Monster
Noordkroon

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »