Together we make writing accessible to everyone in the world

 

Correctbook

Professionalisering visuele identiteit / ontwerp verpakkingen

De vraag

We willen ons merk professioneler neerzetten en tools hebben om zelf consistenter met onze visuele identiteit en verpakkingen te kunnen werken.

De oplossing

Tijdens zijn reis door Zuid-Afrika zag Sam dat veel kinderen geen toegang hadden tot schrijfmateriaal. Zo ontstond Correctbook: het uitwisbare notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig meegaat.

Zijn verhaal moet ook voelbaar zijn in de verpakkingen. De plastic verpakkingen zijn verdwenen en hebben ruimte gemaakt voor een kartonnen sleeve, een CO2-neutrale verpakking, welke de producten bij elkaar houd en ook ruimte geeft voor het verhaal van Correctbook.

De visuele identiteit hebben we verder uitgebreid met Afrikaanse kleuren en herkenbare handgetekende illustraties welke allemaal een betekenis dragen en onderdeel zijn van het visuele alfabet. Zo maken we Correctbook toegankelijk voor iedereen in de wereld.

Hoe mooi als merk & verpakkingsontwerp kan bijdragen aan een veel grotere impact.

 

 

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaring van de opdrachtgever

“Bij Laura hoef je je geen zorgen te maken, ze heeft alle expertise in huis om je verder te helpen.”
Laura heeft ons ontzettend geholpen met onze nieuwe branding en verpakkingen. We zijn trots op het resultaat en blij met de samenwerking.”
Sam van Tol
Founder, Correctbook

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »