De kroon op het gerecht met Garniture

We serve planty of feel good food

 

Rebl Chef

Merkstrategie / Ontwerp visuele identiteit / Ontwerp verpakkingen

De vraag

Ontwikkel de fundering van het merk en de basis huisstijl en verpakkingsontwerp voor het nieuwe merk Rebl Chef. Het merk biedt toegankelijke plantaardige alternatieven in het retail schap.

De oplossing

Rebl Chef is stoer in hoe hij eruit ziet maar is heel toegankelijk. Hij neemt je mee op dagelijkse plantaardige avonturen. Iedere SKU is zo’n avontuur en met een tip & trick zorgt hij voor bewustwording en fun voor de consument. De labels vormen een abstract plantaardig avontuur waarin de ingrediënten centraal staan in combinatie met speelse badges met de USP’s van het product.

In samenwerking met de mannen van Rebl Chef en Dries van Pit-Foodconcepts ontwikkelde we de merkstrategie en het merkverhaal van Rebl Chef. Vanuit deze betekenis en sterke basis ontwikkelde we het ontwerp voor de verpakkingen en de visuele identiteit.

Rebl Chef is verkrijgbaar in ruim 700 supermarkten in Nederland, België en Duitsland bij onder andere Colruyt, Jumbo & Plus Supermarkten. And there is planty more to come!

 

 

Expert op het gebied van verpakkingen. Advies over duurzame materialen, ontwerp en communicatie van verpakkingen

Ervaring van de opdrachtgever

“Laura voelt onze ideeën goed aan en durft ook kritisch te zijn waardoor het resultaat alleen maar beter is geworden.”
“Laura heeft voor onze nieuwe lijn vegan producten de verpakking en huisstijl ontwikkeld. De samenwerking was bijzonder prettig en professioneel en het resulaat super mooi. Korte lijnen, creatieve ideeën en een mooie stijl; dat zijn in het kort de highlights.
Ze voelde onze plannen/ideeën goed aan en durft tegelijkertijd ook kritisch te zijn waardoor het resultaat alleen maar beter is geworden. Top.”
Aart Jan
Co-founder, Rebl Chef

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »