Plantaardige worsten van Upside

 

Brandplant

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen 

De vraag

Ontwikkel de verpakkingslijn en basis voor ons nieuwe merk Upside. Het verpakkingsontwerp moet ons verhaal vertellen en ook aantrekkelijk zijn voor onze mannelijke doelgroep.

De oplossing

Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik. Samen roosteren ze graag boven het kampvuur wat eten en drinken ze een biertje. Alle drie willen ze buiten zijn, de wildernis in, door het bos lopen, de berg op klimmen en een kampvuur maken. Ze willen dat blijven doen en geloven dat plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken ze de beste plantaardige worsten voor de wildernis.

Aan de hand van een sterke briefing ontwikkelde we de visuele identiteit voor het merk en het verpakkingsontwerp. Een sterke basis, aansluitend bij hun merkverhaal waarmee deze drie mannen nu de schappen veroveren.

Upside is verkrijgbaar in Nederland en België bij onder andere Plus Supermarkten, Ekoplaza en ruim 100 andere mooie biologische winkels.

 

Checklist met verplichte informatie op je verpakking

Ervaring van de opdrachtgever

“Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt.”
Laura is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt.”
Erik, Dirk & Gertjan
Founders, Brandplant

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »