Packaging design van labels van de potten een productlijn van een duurzame retailmerk

We make waves.

Arctic Blue

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen

De vraag

We zijn de afgelopen jaren gegroeid en volwassener geworden als merk. We maken steeds meer de transitie naar een plantaardig assortiment en willen een positief verschil maken in de keten. Dit is nu niet voelbaar in de uitstraling van ons merk.

De oplossing

Arctic Blue wil laten zien dat het anders kan in de keten, iedereen een beetje wakker schudden. Laten zien dat onze gezondheid kan profiteren van omega 3 met zo min mogelijk negatief effect op onze oceaan.

We make waves.
De golven, geïnspireerd op het rimpeleffect, zorgen voor een herkenbare vormentaal binnen de visuele identiteit en verpakkingen waarmee we een bold statement maken. De rest van de verpakkingen blijven puur, oprecht en zonder poespas. Precies zoals de producten bedoeld zijn.

Binnen specifieke lijnen sluiten de waves op elkaar aan wanneer ze naast elkaar in het schap staan en zo maken de golven letterlijk meer impact. Hoe hoger de golf, hoe meer positieve effect het product heeft voor mens, dier en oceaan.

 

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaring van de opdrachtgever

“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat onze uitstraling van het product assortiment future proof is.”
“Het Sterk-Merk-Traject heeft ervoor gezorgd dat niet alleen onze uitstraling van het product assortiment future proof is gemaakt door Laura, maar dat we ook handvaten hebben gekregen hoe we nog beter kunnen communiceren waar Arctic Blue voor staat. Laura is niet alleen zeer professioneel, maar ook heel prettig om mee samen te werken.”
Ludo van de Wiel
Oprichter, Arctic Blue

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »