Plantaardige worsten van Upside

CLIENT

Brandplant

SERVICES

Ontwerp visuele identiteit

Verpakkingsontwerp

Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik. Samen roosteren ze graag boven het kampvuur wat eten en drinken ze een biertje. Alle drie willen ze buiten zijn, de wildernis in, door het bos lopen, de berg op klimmen en een kampvuur maken. Ze willen dat blijven doen en geloven dat plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken ze de beste plantaardige worsten voor de wildernis.

Aan de hand van een briefing en moodboard ontwikkelde we de visuele identiteit voor het merk en het verpakkingsontwerp. Een sterke basis waarmee deze drie mannen nu de schappen veroveren.

WAT KLANTEN ZEGGEN

"Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt"

“Laura is uitermate goed in staat een briefing te vertalen naar een geweldig design. Ze is creatief, flexibel, denkt goed mee en levert binnen de gestelde timings een topproduct af. Dankzij haar ontwerp vallen we nu extra op in de supermarkt.”

Erik, Dirk & Gertjan
Brandplant

Ja, ontwerp ook mijn unieke verpakking!

Enthousiast? Of kan ik je ondersteunen bij een andere vraag? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw product en ontwerp-vraag!