Groots genieten begint klein. YU&ME Tiny Tomato.

 

Zon Fruit & Vegetables, Westburg

Ontwerp visuele identiteit / ontwerp verpakkingen

De vraag

Ontwikkel het verpakkingsontwerp en de visuele identiteit van ons nieuwe borreltomaten merk.

De tomaten van YU&ME staan bekend om de crispy bite, zoete smaak en heeft een wat kleinere maatvoering en gewicht dan reguliere snoep- en snacktomaten. Dat maakt het een perfect bite size tomaatje. 

Deze borreltomaatjes worden geteeld door Westburg BV en zijn in samenwerking met de telers Bas van Leeuwen en Ton van Leeuwen, BASF’s vegetable seeds business én ZON Fruit & Vegetables ontwikkeld.

 

De oplossing

YU&ME staat voor You & Me, het delen van bijzondere momenten en maken van mooie herinneringen. Verwen jezelf maar geniet ook met anderen! In een tijd vol uitdagingen is er niets krachtiger dan samen genieten. Door de uitschuifbare slede in de verpakking zet je deze met trots op de borrelplank.  

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt voor de YU&ME tomaatjes. Zo bestaat de verpakking enkel uit karton, wat het eenvoudig recyclebaar maakt. De borreltomaatjes worden bij Westburg op duurzame wijze PlanetProof geteeld met gebruik van restwarmte en inzet van alleen biologische gewasbescherming.

‘De verpakking klopt helemaal, de kleuren en zonnestralen die centraal staan voor hoe de tomaatjes groeien in de kassen in Grubbenvorst. Met daarnaast ons verhaal, de duurzame teeltwijze en keuze voor verpakkingsmateriaal. ’ aldus Bas van Leeuwen, Westburg BV. De verpakking is uniek in het schap door het kleurgebruik.

Merkstrategie en conceptontwikkeling door Pit- Foodconcepts.

YU&ME is exclusief verkrijgbaar bij Jan Linders.

Duurzaam materiaal en ontwerp van verpakkingsdesign voor retail

Ervaring van de opdrachtgever

“De verpakking klopt helemaal, de kleuren en zonnestralen die centraal staan voor hoe de tomaatjes groeien in de kassen in Grubbenvorst. Met daarnaast ons verhaal, de duurzame teeltwijze en keuze voor verpakkingsmateriaal. De verpakking is uniek in het schap door het kleurgebruik.”
Bas van Leeuwen
Westburg

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »