De kroon op het gerecht met Garniture

De kroon op je gerecht

 

Garniture

Ontwerp visuele identiteit & brandbook / Ontwerp verpakkingen

De vraag

Ontwikkel de nieuwe strategie, het concept, de rebranding van de huisstijl en de nieuwe verpakkingen van Garniture. De verpakkingen van Garniture moeten in de toekomst kunnen functioneren voor zowel foodservice als retail.

De oplossing

Garniture biedt de culinaire basis voor de chef-kok zodat de chef weer zorgeloos kan koken. Zo kan hij vanuit deze basis zijn eigen gerecht vormgeven en zijn signatuur verwerken; de kroon op het gerecht.

In samenwerking met Pit Foodconcepts verzorgden we de complete rebranding. Van positioneringstrategie tot restyling van logo, huisstijl en verpakking.

Voor de fotografie hebben we Oak Food ingeschakelt. Door onze korte lijnen kunnen we snel en doelgericht werken en zorgen we voor een compleet en kloppend resultaat.

 

 

De verpakkingen

Kijkend naar het schap van foodservice zagen we veel kansen voor de verschillende producten van Garniture. Door te werken met een eigen herkenbare kleur creëren we meteen herkenbaarheid en schapimpact. Doordat Garniture zoveel verschillende producten aanbiedt, werken we met een basisdoosje welke worden voorzien van labels. Elke productgroep heeft een eigen kleur en fotografiestijl zodat de chef-kok de producten goed kan onderscheiden van elkaar.

Ook klaar voor de volgende stap met jullie merk?

Vul de vragenlijst in en tijdens onze kennismaking kijken we samen hoe jullie met merk- en verpakkingsontwerp verder kunnen doorgroeien. We zijn benieuwd naar jullie plannen.
Translate »